MESKUSVAARANTIE 66, 93999 KUUSAMO | P. 040 589 1695

Kesän kalastus- ja porotilaohjelmat

Tule nauttimaan kauniista ja rauhoittavasta luonnosta. Tutustu poroihin, porojen ja poronhoitajien elämään. Kokeile kalastajantaitojasi kauniilla erämaalammella, jossa kirjolohet, siiat, harjukset ja hauet odottavat sinua. Tule kuulemaan tarinoita karanneista kaloista laavulla nuotion äärellä.

Muokkaamme ohjelmia asiakkaiden ja ryhmien toiveiden mukaan, esim. leirikoulut ja vastaavat

Hinnat sisältävät arvonlisäveron. Suuremmista ryhmistä kysy tarjous!

Olemme avoinna tilauksesta.

Purje-eviä etsimässä

Aloitamme retken joko Kuusamosta tai Rukalta, josta suuntaamme Kitka-, Kuusinki- tai jollekin muulle kalaisalle harjusjoelle, josta kalastusopas on etsinyt olosuhteisiin parhaat paikat.

Purje-eviä ja taimenta

Aloitamme retken joko Kuusamosta tai Rukalta, josta suuntaamme joelle, mistä kalastusopas on etsinyt olosuhteisiin parhaat paikat.

Porotilan kesä

Ruokimme aidalla poroja, jonka jälkeen siirrymme kammille, jossa maistamme poromakkaraa ja nautimme nokipannukahvia ja kotitekoisia kampanisuja.

Kalastus­reissu Ruotsin lappiin

Lennämme helikopterilla Ruotsin tundralle. Kalastuksen kohteena on ensisijaisti harjus ja taimen, ja pienellä vaelluksella alueen järvistä lötyy myös rautua.

Perho­kalastusta aloittelijoille

Kurssilla pääset alkuun perhokalastuksen parissa, opit perusheitot sekä kalastustekniikoita.

Opas­palvelut

Oletko tulossa Ruka-Kuusamon alueelle ja tarvitset alueen tuntemusta, olitpa kelkalla tai menossa vaeltamaan niin meiltä löytyy apua.

Kalastus- ja luonto­retki

Ruokimme poroja aidalla, jonka jälkeen lyhyt vaellus (n. 1,5 km) vaaramaisemissa. Kierrämme luontopolun vaelluksen päätteeksi, jossa tutustumme Kuusamon kasveihin ja luontoon.

Keskiyön kalaretki

Vaellamme n. 1,5km vaaramaisemissa ikikuusikon keskellä sijaitsevalle laavulle, jossa laitamme kalastusvälineet valmiiksi. Samalla nautimme nokipannukahvia ja eväitä.

Tule käymään

Palosaaren poro- ja kalastustila
Meskusvaarantie 66
93999 Kuusamo

Sijainti

Ota yhteyttä

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

040 589 1695

© Palosaaren poro- ja kalastustila  |  Design by Davas