Skip to main content

Majoitu porotilalla talvella

Tervetuloa nauttimaan rauhasta ja maalaistunnelmasta porotilalla.

Poronook on varattavissa jälleen kesäkaudella 17.6.-2.10.2022.

Mökkivaunu PoroNook sijoittuu porotilan parhaalle näköalapaikalle omaan rauhaisaan pellon nurkkaukseen. PoroNook on sviitti jossa on parivuode, oma wc, minikeittiö, puulla lämpiävä sauna ja ulkoterassi. PoroNookin saa lämpimäksi takan avulla ja siirrettävä ilmastointilaite viilentää tehokkaasti. PoroNookin akut latautuvat aurinkopaneeleilla. 

Nautiskele suurten maisemaikkunoiden tarjoamasta maalaismaisemasta ja yöttömän yön kohokohdista köllötellen mukavasti parivuoteessa. PoroNook sisältää minikeittiön, joka tarjoaa mahdollisuudet aterioiden valmistukseen ja ruoan säilytykseen. Huippuluokan puulämmitteisen saunan korkealuokkaiset materiaalit takaavat nautinnolliset löylyt. Takan suuren lasiluukun läpi on rentouttavaa seurata tulen rätinää tai nautiskella kesän tunnelmasta ja kauniista maisemasta ulkona terassilla istuskellen.

Majoittujien käytössä on grillauspaikka metsän reunassa. Porotilan ympäristössä on hyvät mahdollisuudet patikointiin ja voit nähdä ja ruokkia poroja heidän kotiaidassaan.

Katso lomatarjoukset ja varaa online osoitteesta booking.com tai varaa suoraan ja maksa paikan päällä.

Hinta 120 euroa/yö tai 600 euroa/viikko ( sis. liinavaatteet, pyyhkeet, langattoman WiFin ja pysäköinnin)

Varaukset ja lisätietoja:

posti@palosaarenporotila.fi

+358(0) 40 589 1695